Bezorging op Wo & Zat Wo & Zat. Gratis bezorgd vanaf €75
Contact Aanbiedingen Over ons
image

BESTEL ONLINE JE HALAL KWALITEITSVLEES.

GEPORTIONEERD,Vacuüm VERPAKT EN GEKOELD THUISBEZORGD.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Kalfs spareribs met aardappelschijfjes en rode “coleslaw”

image

Ingrediënten:

  • Kalfs spareribs
  • aardappelen
  • rode kool
  • Wortel
  • rode ui
  • chilisaus
  • Chilisaus
  • azijn
  • mayonaise
  • Azijn
  • zonnebloemolie
  • zout en peper
image

Voorbereiding:

  1. Verwarm de oven voor op 180°C.
  2. Leg de gemarineerde kalfsspareribs in een ovenschaal, dek af met aluminiumfolie en gaar 40 minuten in de voorverwarmde oven.
  3. Schil de aardappelen, spoel ze af en snijd ze in plakjes van 0,5 cm.
  4. Snijd de rode kool in zeer dunne reepjes.
  5. Schil, was en rasp de wortelen zeer fijn.
  6. Schil en hak de ui fijn.
  7. Maak een smeersaus van de chilisaus en de sambal.

Bereidingswijze:

  1. Verwarm een beetje zonnebloemolie in een bakpan en bak op laag vuur de aardappelschijfjes onder voortdurend roeren goudgeel en gaar (ongeveer 12 minuten) en breng op smaak met zout en versgemalen peper.
  2. Meng de gesneden rode sla, geraspte wortel, gesnipperde rode ui en rozijnen samen met de mayonaise, azijn, vers-gemalen peper en zout.
  3. Haal zodra de sparerib gaar is (valt net niet van het bot af), de aluminiumfolie weg en besmeer de spare rib met chilisaus en sambal en plaats nogmaals in de oven (zonder aluminiumfolie) onder de gril (ongeveer 10 minuten)

Serveren:

  1. Serveer de spareribs op een snijplank met de aardappelschijfjes en de rode koolsalade in een kom ernaast.
Bestel direct