Bezorging op

Di, Wo, Do, Vr en Za.

Gratis

bezorgd vanaf €100

❤️ VRIENDEN

Gratis bezorgd vanaf €100

+31850606711 ❤️ VRIENDEN

Over ons

Halal Meat Express is voortgekomen uit de groeiende vraag naar hoogwaardig vlees online, verbeterde verpakkingsmogelijkheden en gebruiksklare nieuwe vleesproducten die vaak niet te vinden zijn bij de lokale slager. Onze missie is om kwaliteit en gemak te bieden, rechtstreeks aan uw deur. We begrijpen dat moderne consumenten op zoek zijn naar meer keuze en efficiëntie bij het kopen van halal vlees, en daarom hebben we ons assortiment zorgvuldig samengesteld en ons bezorgproces geoptimaliseerd, zodat u kunt genieten van topkwaliteit halal vlees zonder gedoe. Met Halal Meat Express hoeft u niet langer compromissen te sluiten als het gaat om de kwaliteit en versheid van uw halal vlees.

Gemak, variatie en kwaliteit

De vlees liefhebber van nu wil gemak, variatie en kwaliteit. Kilo-knallers zijn niet per se meer een must. We eten steeds minder vlees maar het vlees dat we eten moet wel van het beste kwaliteit zijn. Niet alleen het stuk vlees wat op ons bord terechtkomt maar ook het leven van het dier is erg belangrijk. Liefhebbers van vlees willen dat het dier een goed leven heeft gehad en op een respectvolle manier is behandeld.

Wij van Halal Meat Express geven daar gehoor aan en maken ons sterk voor deze goede zaak! Ons aanbod bestaat uit alledaagse vleesproducten en panklare voorgekruide en gemarineerde variaties. Alles dient het gemak zonder in te leveren op smaak!

Alles is super goed verpakt, klaar om gelijk mee te koken of direct op te slaan in de vriezer. Zo heb je altijd heerlijk en kwaliteitsvlees in huis voor welke gerecht je dan ook kookt..

Vlees van hollandse bodem

Bij Halal Meat Express is kwaliteit van het hoogste belang. Daarom werken wij uitsluitend samen met de beste boeren die ons vee leveren van Hollandse bodem. Maar onze inzet voor kwaliteit gaat verder dan dat. We hechten ook enorm veel waarde aan dierenwelzijn. Onze geselecteerde boeren hebben een diepgaande liefde voor hun dieren en zorgen ervoor dat ze opgroeien in gezonde en gelukkige omstandigheden. Bovendien krijgen de dieren het allerbeste voer, wat niet alleen goed is voor hun welzijn, maar ook de basis vormt voor de uitstekende smaak en kwaliteit van ons halal vlees. Bij Halal Meat Express staan we voor een combinatie van lokale herkomst, zorg voor dieren en topkwaliteit vleesproducten, omdat we geloven dat dit het verschil maakt in uw culinaire ervaring.

 

 

-->

BESTEL EN BEZORGMOMENTEN

Wij leveren door heel
Nederland en België.

Vandaag besteld is morgen in huis.
Elke dag voor 11:00 uur besteld is morgen in huis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting!

Door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief profiteer je als eerste van onze exclusieve (week)aanbiedingen,

Chat nu
Hoi, kunnen we je ergens mee helpen?
Hallo daar, hoe kunnen we u helpen?