Bezorging op Wo & Zat Wo & Zat. Gratis bezorgd vanaf €75
Contact Aanbiedingen Over ons
image

BESTEL ONLINE JE HALAL KWALITEITSVLEES.

GEPORTIONEERD,Vacuüm VERPAKT EN GEKOELD THUISBEZORGD.

Over ons

Halal Meat Express is ontstaan uit de toenemende vraag naar online kwalitatief goed vlees, betere en gemakkelijkere verpakking en panklare nieuwe vleesproducten die niet verkrijgbaar zijn bij de traditionele slager op de hoek. De oprichters van Halal Meat Express zijn een groep islamitische food-ondernemers uit Amsterdam. Het doel van de ondernemers is om de halal consument meer halal kwaliteit vlees aan te bieden, tezamen met het gemak van online shoppen.

Gemak, variatie en kwaliteit

De vlees liefhebber van nu wil gemak, variatie en kwaliteit. Kilo-knallers zijn niet per se meer een must. We eten steeds minder vlees maar het vlees dat we eten moet wel van het beste kwaliteit zijn. Niet alleen het stuk vlees wat op ons bord terechtkomt maar ook het leven van het dier is erg belangrijk. Liefhebbers van vlees willen dat het dier een goed leven heeft gehad en op een respectvolle manier is behandeld.

Wij van Halal Meat Express geven daar gehoor aan en maken ons sterk voor deze goede zaak! Ons aanbod bestaat uit alledaagse vleesproducten en panklare voorgekruide en gemarineerde variaties. Alles dient het gemak zonder in te leveren op smaak!

Alles is super goed verpakt, klaar om gelijk mee te koken of direct op te slaan in de vriezer. Zo heb je altijd heerlijk en kwaliteitsvlees in huis voor welke gerecht je dan ook kookt..

Vlees van hollandse bodem

Om super kwaliteit te kunnen garanderen, werken wij alleen samen met de beste boeren. Ons vee komt van Hollandse bodem.
Daarbij werken wij alleen samen met de beste boeren die het dierenwelzijn erg serieus nemen. Dat betekent veel liefde voor de dieren, het beste veevoer.