Bezorging op Wo & Zat Wo & Zat. Gratis bezorgd vanaf €75
Contact Aanbiedingen Over ons
image

BESTEL ONLINE JE HALAL KWALITEITSVLEES.

GEPORTIONEERD,Vacuüm VERPAKT EN GEKOELD THUISBEZORGD.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

image

Ingrediënten:

  • Aardappels
  • Ras el hanout
  • Olijfolie
  • Ui
  • Champignon
  • Little gem
  • Tomaat
  • Snackkomkommer
  • Hamburger
  • Hamburger broodjes
image

Voorbereiding:

1. Verwarm de oven voor op 190° graden.

2. Was en droog de aardappels en snijd in schijfjes van 2 cm.

3. Meng de aardappelschijfjes met de ras el hanout, 4 eetlepels olijfolie en zout naar smaak en plaats op een ovenplateau.

4. Pel en snijd de uien in ringen.

5. Borstel de champignons schoon en snijd in kwarten.

6. Pluk en was de little gem.

7. Snijd de tomaat in plakken.

8. Snijd de snack komkommer in lange plakken.

Bereidingswijze:

1. Plaats het plateau met aardappels in de voorverwarmde oven en laat 20 minuten garen en goudbruin bakken.

2. Verhit 2 eetlepel olijfolie in een koekepan en bak de uiringen en de champignon kwarten in ongeveer 5 minuten goudbruin en gaar.

3. Haal de gebakken uien en champignons en uit de de pan en bak hierin de hamburgers 4 minuten per kant gaar.

4. Voeg de uien en champignons aan de hamburgers toe en laat even opwarmen.

5. Snijd de hamburger broodjes open en rooster de binnenzijde in een droge koekepan. Beleg het onderste gedeelte met gesneden tomaat, gesneden komkommer en de little gem.

6. Plaats een hamburger op de sla en schep daar gebakken ui/ champignons op. Plaats daar weer een hamburger op en dek af met het andere deel van het hamburger broodje.

Serveren:

7. Serveer de hamburger samen met de oven aardappels op een groot bord.

Tips: Je kunt de hamburgers ook grillen als je dat zou willen.

Zelf toe te voegen: Olijfolie, zout.

Allergenen: Gluten, soja, lactose, selderij, mosterd, sesamzaad, sulfiet & lupine.v

Bestel direct