Bezorging op Wo & Zat Wo & Zat. Gratis bezorgd vanaf €75
Contact Aanbiedingen Over ons
image

BESTEL ONLINE JE HALAL KWALITEITSVLEES.

GEPORTIONEERD,Vacuüm VERPAKT EN GEKOELD THUISBEZORGD.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

image

Ingrediënten:

  • Rijst
  • Ui
  • Bloemkool
  • Lenteui
  • Sambal
  • Zonnebloemolie
  • Kalfsspiesjes
  • Ketjap manis
image

Voorbereiding:

1. Kook de rijst volgens bereidingswijze op de verpakking en houd de rijst warm.

2. Pel en snijd de witte ui in halve ringen.

3. Maak de bloemkool schoon en snijd deze in kleine roosjes.

4. Snijd de lenteui in schuine reepjes.

Bereidingswijze:

1. Verwarm een beetje zonnebloemolie in een bakpan, en bak de uienringen op laag vuur in ongeveer 3 minuten glazig.

2. Voeg de bloemkoolroosjes toe en laat die 4 minuten op hoog vuur beetgaar worden.

3. Voeg de lenteui en sambal toe en laat dit 2 minuten bakken. Blijf ondertussen roeren.

4. Grill in een grillpan de kalfsspiesjes ongeveer 3 minuten per kant.

5. Meng de gebakken bloemkoolroosjes met de rijst en breng op smaak met peper en zout. Serveren:

6. Schep de rijst en bloemkoolroosjes door elkaar en schep op een bord. Leg hier de kalfsspiesjes op.

7. Giet tot slot een klein beetje ketjap over het geheel. Eet Smakelijk!

Tips: Mocht je gekookte rijst van de dag ervoor over hebben, dan kun je dat prima in dit gerecht “opmaken”. Na het bakken van de uien en bloemkool bak je de gekookte rijst (koud) tegelijk met de lente ui met de groenten. Zelf toe te voegen: Zout, peper, sambal, ketjap en zonnebloemolie. Allergenen: Soja, sulfiet en lupine.

Bestel direct