Bezorging op Wo & Zat Wo & Zat. Gratis bezorgd vanaf €75
Contact Aanbiedingen Over ons
image

BESTEL ONLINE JE HALAL KWALITEITSVLEES.

GEPORTIONEERD,Vacuüm VERPAKT EN GEKOELD THUISBEZORGD.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

image

Ingrediënten:

  • Ras el hanout gemarineerde kippendijen
  • Voorgekookte linzen
  • Spitskool
  • Bospeen
  • Gedroogde abrikozen
  • Koriander
  • Zout, versgemalen peper
  • Turkse yoghurt
image

Voorbereiding:

1. Snijd de gemarineerde kippendijen in reepjes.

2. Giet de voorgekookte linzen af en spoel met koud water schoon.

3. Snijd de spitskool in dunne repen.

4. Schil de bospeentjes en rasp ze fijn.

5. Snijd de gedroogde abrikozen in dunne repen.

6. Pluk, was, droog en hak de koriander fijn.

7. Verwarm de gril voor.

Bereidingswijze:

1. Meng de linzen met de gesneden spitskool, geraspte bospeen, gesneden abrikozen en gehakte koriander en breng op smaak met Turkse yoghurt totdat er een smeuïge coleslaw ontstaat.

2. Breng op smaak met zout en versgemalen peper.

3. Gril de gemarineerde kippendijen reepjes 2 minuten aan beide zijde gaar.

Serveren:

4. Schep de coleslaw in het midden van een bord en plaats hier de gegrilde kip reepjes.

Tips: Maak de coleslaw een dag van te voren zodat de smaken er beter in kunnen trekken. Zelf toe te voegen: zout, versgemalen peper. Allergenen: Koriander, melk inclusief lactose, lupine, sulfiet.

Bestel direct