Bezorging op

Di, Wo, Do, Vr en Za.

Gratis

bezorgd vanaf €100

❤️ VRIENDEN

Gratis bezorgd vanaf €100

+31850606711 ❤️ VRIENDEN

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

image

Ingrediënten:

  • Ras el hanout gemarineerde kippendijen
  • Voorgekookte linzen
  • Spitskool
  • Bospeen
  • Gedroogde abrikozen
  • Koriander
  • Zout, versgemalen peper
  • Turkse yoghurt
image

Voorbereiding:

1. Snijd de gemarineerde kippendijen in reepjes.

2. Giet de voorgekookte linzen af en spoel met koud water schoon.

3. Snijd de spitskool in dunne repen.

4. Schil de bospeentjes en rasp ze fijn.

5. Snijd de gedroogde abrikozen in dunne repen.

6. Pluk, was, droog en hak de koriander fijn.

7. Verwarm de gril voor.


Bereidingswijze:

1. Meng de linzen met de gesneden spitskool, geraspte bospeen, gesneden abrikozen en gehakte koriander en breng op smaak met Turkse yoghurt totdat er een smeuïge coleslaw ontstaat.

2. Breng op smaak met zout en versgemalen peper.

3. Gril de gemarineerde kippendijen reepjes 2 minuten aan beide zijde gaar.


Serveren:

4. Schep de coleslaw in het midden van een bord en plaats hier de gegrilde kip reepjes.

Tips: Maak de coleslaw een dag van te voren zodat de smaken er beter in kunnen trekken. Zelf toe te voegen: zout, versgemalen peper. Allergenen: Koriander, melk inclusief lactose, lupine, sulfiet.


Bestel direct

BESTEL EN BEZORGMOMENTEN

Wij leveren door heel
Nederland en België.

Vandaag besteld is morgen in huis.
Elke dag voor 11:00 uur besteld is morgen in huis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting!

Door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief profiteer je als eerste van onze exclusieve (week)aanbiedingen,

Chat nu
Hoi, kunnen we je ergens mee helpen?
Hallo daar, hoe kunnen we u helpen?