Bezorging op Wo & Zat Wo & Zat. Gratis bezorgd vanaf €75
Contact Aanbiedingen Over ons
image

BESTEL ONLINE JE HALAL KWALITEITSVLEES.

GEPORTIONEERD,Vacuüm VERPAKT EN GEKOELD THUISBEZORGD.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Romige lamscurry met spruiten en flatbread

image

Ingrediënten:

  • Spruiten
  • Rode ui
  • Knoflook
  • Lamsvlees
  • Zonnebloemolie
  • Soto mix
  • Kokosmelk
  • Djeroek poeroet
  • Tomatenblokjes
  • Flatbread
  • Zout en peper
image

Voorbereiding:

  1. Maak de spruiten schoon (onderkant en buitenste bladeren verwijderen).
  2. Pel en snijd de rode ui in halve ringen.
  3. Pel en snijd de knoflookteentjes fijn.
  4. Snijd het vlees in gelijkmatige blokjes.
  5. Verwarm de grillpan voor.

Bereidingswijze:

  1. Verhit een scheutje olie in een wokpan en bak de blokjes lamsvlees op hoog vuur in 4 minuten bruin en haal uit de pan.
  2. Fruit de ui ringen en knoflook ongeveer 4 minuten op laag vuur in dezelfde pan. Voeg de soto mix toe en laat 2 minuten mee bakken.
  3. Blus af met kokosmelk, voeg de lamsvleesblokjes, djeroek poeroet blad en tomatenblokjes toe en breng aan de kook.
  4. Laat onder voortdurend roeren 5 minuten op laag vuur koken.
  5. Voeg de spruiten toe, verwarm in de saus en kook in tot desgewenste dikte.
  6. Verwarm het brood in de grillpan

Serveren:

  1. Schep de curry op een groot bord en serveer met het warme brood.
  2. Tips:  Als je van pittig houdt kun je extra pepers toevoegen. Serveren met kroepoek is ook lekker.
  3. Zelf toe te voegen:  Zonnebloemolie, zout en peper.
  4. Allergenen:  Gluten (flatbread), noten (soto mix), selderij (soto mix), sulfiet.
Bestel direct