Bezorging op

Di, Wo, Do, Vr en Za.

Gratis

bezorgd vanaf €100

❤️ VRIENDEN

Gratis bezorgd vanaf €100

+31850606711 ❤️ VRIENDEN

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

image

Ingrediënten:

  • uien
  • champignons
  • zonnebloemolie
  • roomboter
  • ras el hanout
  • merguez worstjes
  • venkelknol
  • rode paprika’s
  • maïskorrels
    Wraps
  • chilisaus
image

Voorbereiding:

1. Verwarm de oven voor op 190 ˚C.

2. Pel en snijd de ui in ringen.

3. Snijd de champignons in vieren.

4. Halveer de venkel in de lengte, verwijder de kern en snijd de venkel in hele dunne repen.

5. Halveer de paprika in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd de paprika in dunne reepjes.

Bereidingswijze:

1. Verhit olie en een klontje boter in een pan en voeg de ui, champignons, ras el hanout en merguez worstjes toe. Leg de deksel op de pan en bak in circa 10 minuten gaar.

2. Voeg de gesneden venkel toe aan de pan met worstjes en laat op laag vuur met de deksel op de pan, circa 4 minuten beetgaar stoven.

3. Vul de wraps met merguez worstjes, ui, champignons, venkel, paprika, maïs en chilisaus.

4. Rol de wraps op en leg ze in een ovenschaal. Herhaal dit voor de andere wraps.

5. Besmeer de wraps met chilisaus en schuif de ovenschaal in de oven en bak circa 5 minuten.

Tips: Als je een kaasliefhebber bent (zoals ik!) strooi je geraspte oude kaas over de wraps voor je ze in de oven opwarmt (zo kan de kaas lekker smelten). Zelf toe te voegen: Zonnebloemolie, roomboter, chillisaus. Allergenen: Gluten, ei, soja, mosterd, soja, lupine, sulfiet & sulfiet.


Bestel direct

BESTEL EN BEZORGMOMENTEN

Wij leveren door heel
Nederland en België.

Vandaag besteld is morgen in huis.
Elke dag voor 11:00 uur besteld is morgen in huis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting!

Door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief profiteer je als eerste van onze exclusieve (week)aanbiedingen,

Chat nu
Hoi, kunnen we je ergens mee helpen?
Hallo daar, hoe kunnen we u helpen?