Bezorging op Wo & Zat Wo & Zat. Gratis bezorgd vanaf €75
Contact Aanbiedingen Over ons
image

BESTEL ONLINE JE HALAL KWALITEITSVLEES.

GEPORTIONEERD,Vacuüm VERPAKT EN GEKOELD THUISBEZORGD.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

image

Ingrediënten:

  • Kalfsoester
  • Kastanje champignons
  • Sjalot
  • Knoflook
  • Fusilli
  • Peterselie
  • Cherrytomaatjes
  • Zonnebloemolie
  • Zout, versgemalen peper
  • Rode pesto
image

Voorbereiding:

1. Haal de kalfsoester ruim op tijd uit de koelkast om op kamertemperatuur te laten komen.

2. Wrijf de champignons met een papiertje schoon, verwijder het zand en snijd in 8 stukken.

3. Pel en snijd de sjalot in halve ringen.

4. Pel en hak de knoflookteentjes fijn.

5. Kook de fusilli in ruim kokend water beetgaar en laat goed uitlekken. BEWAAR EEN BEETJE VAN HET KOOKVOCHT VOOR DE SAUS!

6. Pluk, was, droog en hak de bladpeterselie fijn.

7. Halveer de cherrytomaatjes.

Bereidingswijze:

1. Bak de kalfsoester 3 minuten per kant (afhankelijk van gewenste garing) in hete olie zodat de kalfsoester mooi goudbruin in.

2. Breng de kalfsoester op smaak met zout en versgemalen peper en verpak in aluminiumfolie.

3. Laat de ingepakte gebakken kalfsoester op een warme plek minimaal 6 minuten rusten.

4. Bak in dezelfde pan de sjalotjes en champignons voor ongeveer 5 minuten beetgaar.

5. Voeg de gehakte knoflook en naar smaak de rode pesto toe en vermeng met een beetje van het kookvocht van de fusilli tot je een mooie saus krijgt.

6. Voeg de gekookte fusilli, de gesneden bladpeterselie en de gehalveerde cherrytomaatjes toe en meng voorzichtig tot alles lekker vermengd is

Serveren:

7. Schep de rode pesto pasta in een grote pasta bord en plaats de mals gebakken kalfsoester er boven op.

Tips: Zorg dat je meer saus dan pasta hebt. Zo geniet je nog meer van de lekkere smaken! Zelf toe te voegen: Zonnebloemolie, zout en peper. Allergenen: Gluten bevattende granen zoals tarwe (waaronder spelt en khorasantarwe, voorheen kamut), rogge, gerst en haver, sulfiet en lupine.

Bestel direct