Bezorging op Wo & Zat Wo & Zat. Gratis bezorgd vanaf €75
Contact Aanbiedingen Over ons
image

BESTEL ONLINE JE HALAL KWALITEITSVLEES.

GEPORTIONEERD,Vacuüm VERPAKT EN GEKOELD THUISBEZORGD.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

image

Ingrediënten:

  • Gemarineerde lamskoteletten
  • Vastkokende aardappels
  • Verse spinazie
  • Rode paprika
  • Knoflook
  • Kippenbouillonblokje
  • Water
  • Amandelschaafsel
  • Zonnebloem olie
  • Zout en versgemalen peper
image

Voorbereiding:

1. Haal de gemarineerde lamskoteletten op tijd uit de koelkast zodat het op kamertemperatuur kan komen.

2. Schil de aardappelen en snijd ze in gelijkmatige stukken van ongeveer 5 cm. 3. Was en droog de spinazieblaadjes.

4. Verwijder de steel en zaadlijsten van de rode paprika en snijd de paprika in dunne reepjes.

5. Pel en hak de teentje knoflook fijn.

6. Voeg het bouillonblokje aan het water en breng aan de kook.

7. Verwarm de gril pan voor.

Bereidingswijze:

1. Bak de aardappels goudbruin in een beetje zonnebloemolie en blus af met kokend heet bouillon.

2. Dek de pan af en laat de aardappels op laag vuur 12 minuten garen.

3. Smeer de gemarineerde lamskoteletten licht in met zonnebloem olie en gril ze in de voorverwarmde gril pan 3 minuten per kant tot een gril rand ontstaat.

4. Verpak de gegrilde lamskoteletten in aluminiumfolie en laat minimaal 6 minuten op een warme plek met rust.

5. Bak de paprikareepjes 2 minuten in zonnebloemolie, voeg de spinazie toe en roerbak ongeveer 3 minuten tot spinazie gaar is. Voeg dan de knoflook toe en bak 1 minuut mee.

Serveren:

6. Serveer op een groot bord.

7. Garneer met de amandelschaafsel.

Tips: Laat de lamskoteletten minimaal dezelfde tijd rusten als dat ze gegaard worden (gebakken of gegrild). Daardoor zullen het vlees tot rust komen waardoor je koteletten mals blijven. Zelf toe te voegen: Zonnebloemolie, zout en pepper. Allergenen: Noten, sulfiet en lupine.

Bestel direct