Bezorging op Wo & Zat Wo & Zat. Gratis bezorgd vanaf €75
Contact Aanbiedingen Over ons
image

BESTEL ONLINE JE HALAL KWALITEITSVLEES.

GEPORTIONEERD,Vacuüm VERPAKT EN GEKOELD THUISBEZORGD.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

image

Ingrediënten:

  • Spruiten
  • Rode ui
  • Groene paprika
  • Olijfolie
  • Ras el hanout
  • Gekookte kikkererwten
  • Passata
  • Zout, versgemalen peper
  • Lams shaslick
image

Voorbereiding:

1. Maak de spruiten schoon en halveer ze.

2. Pel en snijd de rode ui in grove stukken.

3. Halveer de paprika. Haal de zaadlijstjes eruit en snijd in grove stukken.

Bereidingswijze:

1. Bak de lams shaslick in een beetje olijfolie 3 minuten per kant, verpak in aluminiumfolie en laat minimaal 6 minuten op een warme plek rusten.

2. Verwarm een klein scheutje olijfolie in een pan.

3. Bak de grof gesneden ui op middel vuur ongeveer 3 minuten glazig.

4. Voeg hieraan de paprika en gehalveerde spruiten toe en bak ongeveer 3 minuten mee.

5. Voeg de ras el hanout toe en bak 1 minuut mee.

6. Laat de kikkererwten uitlekken en voeg deze toe aan de groenten.

7. Voeg de passata toe en breng aan de kook.

8. Breng op smaak met zout en versgemalen peper.

Serveren:

9. Serveer de kikker erwten schotel op een schaal, en plaats daar de gebakken lams shaslick op.

Tips: Als je groenten in de koelkast over hebt, kun je ze gerust meebakken. Het gerecht kun je naar eigen inzicht verrijken/aanpassen. Zelf toe te voegen:Zonnebloemolie, olijfolie, ras el hanout, zout en peper. Allergenen: Lupine en sulfiet.

Bestel direct