Bezorging op Wo & Zat Wo & Zat. Gratis bezorgd vanaf €75
Contact Aanbiedingen Over ons
image

BESTEL ONLINE JE HALAL KWALITEITSVLEES.

GEPORTIONEERD,Vacuüm VERPAKT EN GEKOELD THUISBEZORGD.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

image

Ingrediënten:

  • Lassie gort
  • Witte ui
  • Lente ui
  • Snijbonen
  • Zonnebloemolie
  • Hot beef sate
  • Ketjap Naar eigen smaak
  • Chilli saus Naar eigen smaak
  • Sesamzaadjes
image

Voorbereiding:

  1. Kook de gort volgens bereidingswijze op de verpakking en giet af (vang het kookvocht op voor verder gebruik!).
  2. Pel en snijd de ui in halve ringen.
  3. Was, droog en snijd de lente ui in schuine ringen van ongeveer 2 cm.
  4. Snijd de uiteinden van de snijbonen en snijd de snijbonen in schuine stukken van ongeveer 3 cm. Kook de snijbonen ongeveer 4 minuten in kokend water en giet af.

Bereidingswijze:

  1. Verwarm een scheutje zonnebloemolie in een pan en bak de uiringen ongeveer 3 minuten glazig.
  2. Voeg de lente ui en snijbonen toe en bak ongeveer 2 minuten mee.
  3. Voeg de gekookte gort toe en ongeveer 2 eetlepels van het kookvocht en zout naar smaak.
  4. Bak de hot beef sate in een pan met een beetje zonnebloemolie in ongeveer 4 minuten gaar en blus af met ketjap en chilisaus.
  5. Als de hot beef sate mooi gebakken is, inpakken in aluminiumfolie en een paar minuten op een warme plek laten rusten.
  6. Net voor opdienen de hot beef sate besprenkelen met de geroosterde sesamzaadjes.

Serveren:

  1. Verdeel de gort en groenten over de borden en plaats daarop een hot beef sate. Verdeel de saus uit de pan over de borden.
  2. Tips: Met het mooie weer kun je de hot beef sate natuurlijk ook op de barbecue garen.
  3. Zelf toe te voegen: Ketjap, Chilli saus, zonnebloemolie, zout.
  4. Allergenen: Gluten, soja, selderij, mosterd, sesamzaad, sulfiet & lupine.
Bestel direct