Bezorging op Wo & Zat Wo & Zat. Gratis bezorgd vanaf €75
Contact Aanbiedingen Over ons
image

BESTEL ONLINE JE HALAL KWALITEITSVLEES.

GEPORTIONEERD,Vacuüm VERPAKT EN GEKOELD THUISBEZORGD.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

image

Ingrediënten:

  • Zilvervliesrijst
  • Knoflook
  • Rode peper
  • Sojasaus
  • Broccoli
  • Bosui
  • Courgette
  • Zonnebloemolie
  • Gemarineerde runderreepjes
  • ei
image

Voorbereiding:

  1. Kook de zilvervliesrijst volgens gebruiksaanwijzing op de verpakking.
  2. Pel en snijd de knoflook fijn.
  3. Halveer de rode peper in de lengte en snijd (met zaadlijsten) in dunne ringen.
  4. Meng de gemarineerde runderreepjes met de fijngesneden knoflook en de rode peper.
  5. Snijd de broccoli in hele kleine roosjes. Snijd desnoods de grote roosjes in vieren.
  6. Snijd de bosui in schuine ringen.
  7. Snijd de courgette in de lengte door en snijd in dunne plakken.

Bereidingswijze:

  1. Verhit in een wok pan een scheutje olie en wok de groene groenten op hoog vuur ongeveer 4 minuten beetgaar.
  2. Schep de beetgare groene groenten uit de wok op een bord.
  3. Verhit in dezelfde wok pan een scheutje olie en wok de gemarineerde runderreepjes met de knoflook en rode peper ongeveer 2 minuten op hoog vuur.
  4. Voeg de gewokte groene groenten toe en wok samen ongeveer 2 minuten.
  5. Blus af met de sojasaus en breng desgewenst op smaak met zout en versgemalen peper.
  6. Bak in een bakpan een spiegelei.

Serveren:

  1. Serveer de zilvervliesrijst op een bord en schep daar de gewokte groene groenten en runderreepjes met aanhangende saus over.
  2. Schep daarop het spiegelei.
  3. Tips: Wok op hoog vuur zodat je in korte tijd de groenten beetgaar kunt krijgen zodat ze hun kleur, smaak en vitamines behouden en jij maximaal kunt genieten van dit heerlijke gerecht. Allergenen: Gluten, soja, mosterd, selderij, lupine & sulfiet.
  4. Zelf toe te voegen:  Ei, olie, sojasaus, eieren, peper en zout.
Bestel direct