Bezorging op Wo & Zat Wo & Zat. Gratis bezorgd vanaf €75
Contact Aanbiedingen Over ons
image

BESTEL ONLINE JE HALAL KWALITEITSVLEES.

GEPORTIONEERD,Vacuüm VERPAKT EN GEKOELD THUISBEZORGD.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

image

Ingrediënten:

  • Dubbele lamskotelet
  • Zoete aardappel
  • Rode ui
  • Rode kool
  • Conference peer
  • Kaneel poeder
  • Zout, versgemalen peper
  • Appelmoes
image

Voorbereiding:

1. Pel en halveer de rode ui en snijd de helften in 3 verticale stukken en maak los van elkaar (zodat je losse ui bladeren krijgt).

2. Schil de zoete aardappel en snijd in gelijke stukken van ongeveer 2 cm en breng met gezouten water aan de kook.

3. Snijd de rode kool in dunne reepjes.

4. Schil de conference peer, snijd in de lengte door, verwijder het klokhuis en snijd de peer in grove blokjes.

Bereidingswijze:

1. Verwarm een beetje zonnebloemolie in de pan en laat de gesneden uien samen met de koteletten op laag vuur bakken. Ongeveer 10 minuten per kant tot de gewenste gaarheid.

2. Breng in een pan ruim water aan de kook. Kook hierin de rode kool met zout, versgemalen peper en de kaneelpoeder op laag vuur in ongeveer 15 minuten beetgaar.

3. Als de rode kool beetgaar is giet het overtollige water af.

4. Voeg de peer stukjes en de appelmoes toe en breng weer zachtjes aan de kook en laat 5 minuten koken tot de peer goed gaar is.

Serveren:

5. Schep de rodekool en de bataat puree op een bord en serveer daar, naar eigen inzicht de lamskoteletten bij.

Tips: Kook een hele rode kool en bewaar dat wat over is in een afsluitbare bak in de vriezer voor een volgende koude dag waar op je extra liefde nodig hebt. Zelf toe te voegen: zout, versgemalen peper. Allergenen: Sulfiet, lupine

Bestel direct